KONKURS ZA ERASMUS+ PROGRAM KREDITNE MOBILNOSTI (ICM2018) SA UNIVERZITETOM MALARDALEN IZ ŠVEDSKE

U okviru Erasmus+ programa za internacionalnu kreditnu mobilnost (ICM2018) odobren je projekat u kojem učestvuju Fakultet za Informacione tehnologije (FIT) , Univerziteta Mediteran i Fakultet za Inovacije i inžinjering, Univerziteta Malardalen (Švedska).  ICM2018 projekat omogućava studentima FIT-a da dobiju stipendiju za dvosemestralni boravak za jednogodišnje master studije na Fakultetu za inovacije i inžinjering, Univerzitet Malardalen (Vasteras, Švedska). Studenti koji dobiju stipendiju imaju mogućnost dobijanja dvije diplome: diploma jednogodišnjih Master studija Univerziteta Malardalen i diploma Specijalističikh/Master  studija Fakulteta za informacione tehnologije.

 

Raspisan je prvi ICM2018 konkurs za dvosemestralni studijski boravak na Fakultetu za inovacije i inžinjering, Univerzitet Malardalen (Vasteras, Švedska) u akademskoj 2018/2019. godini.

Na konkurs se mogu prijaviti studenti postdiplomskih studija (Specijalističkih ili Master studija) Fakulteta za informacione tehnologije, Univerziteta Mediteran.

 

Rok za prijavu je do 29.05.2018. god.

 

Prezentacija programa razmjene ODRŽAĆE SE u četvrtak, 24. maja, u 16:00h u sali 109.

 

Više informacija o programu i načinu prijave