Posjeta ekspertske Komisije Fakultetu za Informacione tehnologije

U sklopu postupka akreditacije koji sprovodi Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Crne Gore, ekspertska komisija posjetiće Fakultet  za informacione tehnologije u četvrtak, 11.04.2019. godine i petak 12.04.2019. godine.

 

AKREDITACIJA STUDIJSKIH PROGRAMA FAKULTETA ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

Fakultet za informacione tehnologije trenutno prolazi postupak akreditacije studijskih programa koji sprovodi Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Crne Gore. U tu svrhu naš  Fakultet će posjetiti ekspertska komisija. Ukoliko želite dostaviti svoj komentar članovima ekspertske komisije, želite li pohvaliti rad Fakulteta za informacione tehnologije ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije na e-mail adresu: info@akokvo.me do 5. aprila 2019. godine. Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja garantuje anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobijene informacije će se koristiti isključivo u postupku akreditacije Fakulteta za informacione tehnologije.

 

OBAVJEŠTENJE ZA STUDENTE

Poštovani studenti,

Fakultet za informacione tehnologije trenutno prolazi postupak akreditacije koji sprovodi Agencija za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja Crne Gore. U tu svrhu naš Fakultet će posjetiti ekspertska komisija. Obavezan dio protokola posjete su odvojeni sastanci s upravom, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.

Ljubazno Vas molimo da se u četvrtak i petak, 11. i 12. aprila 2019. godine s početkom u 9 h u što većem broju odazovete na sastanak sa ekspertskom komisijom koja bi željela čuti i vaš glas. Više o samom postupku akreditacije možete naći na internet stranici Agencije za kontrolu i obezbjeđenje kvaliteta visokog obrazovanja:

http://www.akvo.gov.me/biblioteka/pravilnici