ODLUKA O RASPISIVANJU IZBORA ZA STUDENTSKI PARLAMENT ZA STUDIJSKU 2019/2020 godinu

Studentski parlament Univerziteta „Mediteran” na osnovu ovlašćenja iz člana 10 stav 1 Statuta Studentskog parlamenta o raspisivanju izbora za Studentski parlament Univerziteta „Mediteran”, donio je odluku o raspisivanju izbora za studentski parlament za studijsku 2019/2020 godinu.

Izbori se održavaju u srijedu 10. 2019. godine u periodu od 11:00 do 16:00 časova. Studentski parlament se formira od predstavnika studenata sa svih organizacionih jedinica Univerziteta, po pravilima Statuta Studentskog parlamenta.

Pravo da prilažu kandidature za Studentski parlament imaju svi student Univerziteta “Mediteran”. Prijava se vrši na način što zainteresovani student osnovne podatke o sebi i napomenu za koju funkciju se prijavljuje šalje na mail adresu marija.vujanovic@gmail.com

Ovim putem se apeluje na studente da se kandiduju studenti koji su spremni da se posvete funkciji predstavnika, budući da je to jedan od najboljih načina da se nastavi dobra saradnja studenata sa upravom Univerziteta i organizacionih jedinica, i najbolji način za borbu za ostvarenje studentskih prava i zahtjeva.

 

Odluku možete pročiteti OVDJE.